IĞDIR ANAOKULU
Hakveyis mah.1201 sok.no27 igdir /merkez

VİZYON

Iğdır Anaokulu olarak çocuklarımızı gelişimlerine uygun metodlarla fiziksel, duyuşsal ve psikomoter yeteneklerini ortaya çıkartmak ve özelliklerini kalıcı izli davranış haline getirmektir.Ayrıca cesur, özgüveni yüksek, değerlerine sahip çıkan, değişime ayak uydurabilen, yaratıcılığı fark yaratan, duyarlı, hislerini açıkça ifade eden, çağdaş ve sorgulayan bireyler yetiştirmek ve en nihayetinde çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaktır.

MİSYON

Iğdır Anaokulu olarak benimsediğimiz misyon anlayışı; uzman kadromuzla bünyemizdeki her öğrenciyi, özgüveni yüksek, araştıran, problem çözebilen, kendi haklarını ve onları savunmayı bilen, sevmeyi bilen, önyargılı olmayan, empati kurabilen, insanları anlayabilen, fiziksel aktiviteler yapabilen, yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen, haksız olduğu durumlarda özür dileyebilen, yardımsever,değerlerimize saygılı olabilen ve kendini her ortamda ifade edebilen bireyler olacak şekilde yetiştirmektir.

Sosyal,Psikomotor.Bilişsel,Özbakım alanlarında başarı sağlandı.

İKİLİ

07:00/17:00